Scroll

Tuinrenovatie

Laat een mooie tuin aanleggen door ervaren vakmensen in Barendrecht

Laat een mooie tuin aanleggen door ervaren vakmensen Een mooie tuin is een lust voor het oog en ook een fijne plaats om uw tijd door te brengen. Tuinaanleg en Tuinrenovatie zijn echter niet voor iedereen vanzelfsprekend om zelf te doen. Als u geen groene vingers heeft of geen inzicht voor een praktische en mooie indeling van de tuin kunt u de herinrichting van uw tuin beter aan mensen overlaten voor wie het hoveniersvak geen geheimen meer heeft. Het is immers belangrijk om de tuin zo in te delen dat u lekker van de zon kunt genieten en dat de planten en struiken goed gedijen.

Begin met een mooi ontwerp Bij tuinaanleg is het belangrijk om eerst goed na te denken over het ontwerp. Waar komt het tuinpad, wat voor afscherming wilt u met de tuin van de buren of de openbare weg? Als u daar een keuze in heeft gemaakt kunt u zich concentreren op de verdere inrichting van uw tuin. Een zonnig terras om lekker buiten te kunnen zitten, mooie borders met eenjarige planten, of liever vaste, winterharde planten waar u wat minder omkijken naar heeft? Het kan allemaal.

Kies de bestrating van uw tuin met zorg Natuurlijk kunt u uw tuinpad met mooie kleine stenen laten leggen. De Vakmensen van YB Bouw en Decoratie zullen het graag voor u doen. Maar bedenk u wel dat tussen alle voegen van de stenen onkruid zal groeien. Dat is dus wat meer werk om uw tuinpad onkruidvrij te houden. Als u kiest voor grotere tegels is die klus aanzienlijk sneller geklaard. Anderzijds is het uit milieuoogpunt weer aan te raden om niet uw hele tuin te bestraten. Dit is beter voor het afvoeren van hemelwater en bovendien, hoe meer groen in uw tuin, hoe beter het is voor het eco systeem. Insecten komen op de bloemen af, vogels eten weer insecten.

Maak een begroting voor de tuin Tuinrenovatie of tuinaanleg kan financieel nogal in de papieren gaan lopen. Een mooie tuin betekent soms een flinke investering. Maar de andere kant is; als de tuin eenmaal klaar is kunt u daar jaren van genieten. Maak dus een begroting van wat de tuin gaat kosten zodat u ongeveer weet waar u aan toe bent. Neem altijd een post ‘onvoorzien’ op, voor het geval er onverwachte kosten moeten worden gemaakt waar u bij de planning geen rekening mee heeft gehouden.

Een ervaren team gaat aan de slag in uw tuin Schakelt u YB Bouw en Decoratie in voor tuinaanleg of tuinrenovatie dan kunt u rekenen op ervaren hoveniers die weten wat ze doen. Ze bespreken met u uw wensen en de planning en vervolgens gaan ze aan de slag om van uw tuin een fijne plek te maken waar u graag uw tijd doorbrengt. Een mooi
terras met vlonders, een vijver, een fraaie schutting, het is allemaal mogelijk. Verschillende planten die op verschillende momenten bloeien zorgen ervoor dat uw tuin er vanaf het vroege voorjaar tot ver in de herfst schitterend uitziet.

Wij brengen graag offerte uit voor uw tuinrenovatie Is uw tuin aan een opknapbeurt toe of bent u net verhuisd en wilt u de tuin professioneel laten aanleggen? Neem dan contact op met YB Bouw en Decoratie. Wij denken graag met u mee over de aanleg van uw tuin en welke materialen het meest geschikt zijn om van uw tuin een mooie en fijne
plek te maken. Vervolgens ontvangt u van ons een offerte voor het uitvoeren van de werkzaamheden. U kunt de materialen zelf aanschaffen of dit door ons laten doen. De hoogte van de offerte is hier uiteraard van afhankelijk. Als we het eens worden zorgt YB Bouw en Decoratie dat er zo snel mogelijk vakbekwame mensen voor u aan de slag gaan zodat u zo snel mogelijk van uw fraaie tuin kunt genieten.