Scroll

Plafonds

Is uw plafond toe aan een grondige opknapbeurt?

Is uw plafond toe aan een grondige opknapbeurt? Hoe vaak kijkt u omhoog naar het plafond? Vast niet tien keer per dag. Maar als u kritisch naar het plafond kijkt dan komt u misschien tot de conclusie dat de bovenzijde van uw woonkamer of slaapkamer wellicht een opknapbeurt goed kan gebruiken. Het plafond witten is misschien voor veel mensen nog wel zelf te doen. Maar misschien wilt u wel een mooi verlaagd plafond of plafondverlichting laten aanbrengen. Dan wordt het al een ander verhaal, want dat zelf doen is voor lang niet iedereen weggelegd. Gelukkig zijn er vakmensen beschikbaar die deze klus voor u kunnen doen.

Een mooi verlaagd plafond geeft sfeer in uw huis Wilt u in uw woonkamer een mooi verlaagd plafond laten aanbrengen? Een plafond waar u met trots naar kijkt in plaats van met ergernis omdat het er zo onverzorgd uitziet? Als u daar al een tijdje over droomt dan is het nu het moment om actie te ondernemen. U kunt een beroep doen op de professionals van YB Bouw en Decoratie om uw plafond te renoveren. Een mooi plafond geeft de ruimte gelijk extra sfeer en dat is natuurlijk alleen maar gunstig.

Een mooi plafond met verlichting Wilt u ook van die mooie spotjes in uw plafond die u met een app op uw telefoon aan en uit kunt doen? Ook dat kan YB Bouw en Decoratie voor u realiseren. Mooie spots die in het plafond zijn weggewerkt en een subtiel en sfeervol licht geven precies zoals u dat wilt, hoe mooi is dat. U kunt kiezen voor dimbare spots die u naar believen kunt regelen. Wilt u iets kunnen lezen dan zet u ze even wat feller, wilt u heerlijk loungen op de bank en bijpassende sfeerverlichting dan kan dat ook.

Nooit meer een lelijk en bladderend plafond U kunt het standaard plafond in uw woning laten vervangen door een verlaagd plafond. Dit kan bestaan uit houten panelen die u in een kleur naar wens kunt schilderen of laten schilderen. Het belangrijkste voordeel is dat het plafond niet snel zal afbladderen zoals dat met standaard gestucte plafonds wel kan gebeuren. U kunt het plafond eenvoudig afnemen met een plumeau om stof en spinrag te verwijderen. Een mooi plafond is op deze manier snel te realiseren.

Pak meteen de hele woonkamer aan als u het plafond laat renoveren Als u plannen heeft om het plafond te laten vernieuwen, is het misschien een goed moment om ook naar de rest te kijken. Kunnen de muren misschien ook een likje verf gebruiken? En die vloer, heeft die niet zijn langste tijd gehad en is nu aan vervanging toe? Als de woonkamer toch leeg moet is het misschien een idee om gewoon alles aan te pakken. YB Bouw en Decoratie is een veelzijdig bedrijf dat allerlei soorten klussen aanpakt. U kunt dus verschillende werkzaamheden door ons laten uitvoeren. Wel zo handig als u maar met één bedrijf afspraken hoeft te maken over de renovatie.

Laat uw plafond renoveren door ervaren vakmensen Als uw plafond niet meer zo mooi is als u zou willen, of als u mooie plafondverlichting wilt laten aanbrengen, vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan bij YB Bouw en Decoratie. Wij komen graag bij u langs om uw wensen met u door te nemen en een passende prijsopgave te doen. Na uw akkoord wordt het werk zo snel mogelijk ingepland, of op een door u te kiezen later moment als dat beter schikt. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor diverse renovatie-, verbouwings- en schilderwerkzaamheden. Kijk op de website wat wij voor u kunnen betekenen. U vindt ons in de regio Rotterdam.