Scroll

Decoratieve afwerkingen Nieuwerkerk aan den Ijssel

Welke decoratieve afwerkingen ontbreken nog in uw interieur?

Welke decoratieve afwerkingen ontbreken nog in uw interieur? Wilt u uw huiskamer of slaapkamer een metamorfose geven en heeft u daar wat hulp bij nodig? Dan staat YB Bouw en Decoratie voor u klaar om de werkzaamheden uit te voeren die u zelf niet ziet zitten. Wij zorgen er samen met u voor dat uw woonkamer wordt zoals u deze graag zou willen of dat u voortaan uw nachten kunt doorbrengen in een romantische slaapkamer. Een complete make-over van uw interieur is mogelijk. Of u nu net verhuisd bent of uw huidige woning waar u met veel plezier woont een opknapbeurt wilt geven, wij staan voor u klaar om u hierbij van dienst te zijn. Omdat wij een veelzijdig bedrijf zijn kunt u verschillende werkzaamheden bij ons uitbesteden. Dat is wel zo makkelijk zo heeft u niet met meerdere partijen te maken waarmee u afspraken moet maken, decoratieve afwerkingen Nieuwerkerk aan den Ijssel.

Mooie wanden en een mooi plafond Voordat u aan de inrichting begint moet de basis natuurlijk in orde zijn. De wanden kunnen misschien wel een mooi kleurtje verf gebruiken. Of wie weet wilt u de muren eerst laten stuken of bewerken met structuur. Een mooi verlaagd plafond geeft de woonkamer meteen een heel andere uitstraling, zeker als u kiest voor sfeervolle plafondverlichting. Maar ook met een mooie steel look tafel of deur geeft u uw woonkamer een geheel eigen uitstraling.

Meer opbergruimte met fraaie wandkasten Kastruimte hebben veel mensen altijd te weinig. Woekert u ook met de beschikbare ruimte en wilt u mooie wandkasten in de slaapkamer laten maken? Ook daarvoor kunt u terecht bij YB Bouw en Decoratie. Wij kunnen voor u een mooie kastenwand maken zodat u nooit meer te weinig ruimte heeft voor uw garderobe. Maar ook in de woonkamer kan een extra kast prima van pas komen, bijvoorbeeld voor uw boeken of voor het tentoonstellen van snuisterijen.

Verfraai uw interieur met op maat gemaakt meubilair Bent u al tientallen meubelzaken af geweest en kunt u niet vinden wat u zoekt? Dan is het misschien een goed idee om het item dat u zoekt op maat te laten maken.

YB Bouw en Decoratie kan u hierbij helpen. Of u nu een mooie cinewall voor de tv wilt laten maken en plaatsen of een mooie kast met verlichting nodig heeft, wij gaan graag voor u aan de slag. U kunt uw wensen aan ons doorgeven, pas als alles volledig duidelijk is gaan wij aan het werk om uw droom werkelijkheid te laten worden. U krijgt hiermee unieke woonaccessoires die nergens anders te koop zijn. Dat is dus heel wat anders dan een standaard deur of kast van de bouwmarkt.

Maak het interieur compleet met een mooie nieuwe vloer Als het interieur van de woonkamer op de schop gaat, dan mag een nieuwe vloer natuurlijk niet ontbreken.

YB Bouw en Decoratie kan ook dit voor u regelen. Wij leggen alle soorten vloeren, zowel stenen vloeren als vloeren van hout zoals laminaatvloeren, parketvloeren en andere houten vloeren. De afwerking met plinten verzorgen wij desgewenst ook voor u. En als u het helemaal af wilt hebben dan kunt u ook het schilderwerk voor de wanden aan ons overlaten.

Wilt u ook unieke woonaccessoires? Vraag dan nu een offerte aan Bent u ook op zoek naar bijzondere woonaccessoires? Leg uw wensen voor aan YB Bouw en Decoratie en wij bekijken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn. Wij zullen er uiteraard alles aan doen om u ook qua kosten een aantrekkelijk aanbod te doen.

Als u akkoord gaat met ons voorstel dan zorgen wij ervoor dat uw kastenwand, kast met verlichting, fraaie steel look deur of verlaagd plafond met verlichting wordt gemaakt. Natuurlijk zorgen wij ook voor deskundige plaatsing, u hoeft hier zelf niets aan te doen, decoratieve afwerkingen Nieuwerkerk aan den Ijssel.